Rosende ord

10.000 tak, Mette, du er fantastisk -intet mindre.. jeg glæder mig sådan til, at Ida ser den! Den er både sød, sjov og rørende, jeg fik helt en klump i halsen. VARM hilsen Inge-Lise C. Nissen, 2018


Tusind tak for et flot stykke arbejde. Du har fuldstændig ramt plet. Vi vender tilbage, når der er bryllup igen..har to voksne børn mere. Mange hilsner Anja Andreasen, Hanstholm, 2018


Et forsinket tusind tak for sang, som er helt fænomenal! Jeg er virkelig glad for den! Tusind tak! Hilsen Annemette Klinkby, feb. 2018


Hej Mette
Jeg vil lige sige tak for en kanon god sang til Oves fødselsdag.
Den ramte plet med alt.
Alle kunne synge med på den, og gæsterne gav den fuld skrue.
Vi havde den skønneste fest man kan tænke sig. Hilsen Birgit Kyhl


Hej Mette
Så gjorde du det lige for 4. gang i år til os.
Med 3 forskellige hovedpersoner.
Vi er dybt imponerede over dine evner, og kan kun anbefale dig til andre.
Tusind tak.
Vi vender retur hvis vi skal bruge en sang, hvilket vi med garanti skal, da de næste år også står på konfirmationer.
Endnu engang tusind tak for hjælpen.
Med venlig hilsen Linda Ferré Jensen


Kære Mette
Er lige kommet hjem og har læst sangen…..Jeg er er nærmest i chok….hold da op hvor er den bare god. Du har virkelig ramt plet,var lige ved at knibe en tåre…Du har fået alt det med jeg havde forestillet mig og mer’ til. Det er så fantastisk godt skrevet og dine små tegninger er bare super….Tænk du har fundet et lille billede af Gurli gris. Sangen siger alt det man har så svært ved at sige med ord og det var netop det jeg havde håbet på… Jeg kan ikke takke dig nok,du fortjener en stor guld-medalje…..Tusind tusind tak for dit meget personlige værk… Jeg er sikker på at sangen “hitter” og jeg ved næsten at min mor vil synes det er den bedste sang hun nogensinde har hørt…
Kærlig hilsen Karina Otte


Hej Mette.
Jeg er lamslået, for jeg havde da ikke i min vildeste fantasi troet, at nogen kunne lave så god en sang på så kort tid og ud af så lidt, men den er bare HELT VILD GOD. Jeg vil helt sikkert bruge dig en anden gang knus Mette Christoffersen

Hej Mette.
Hvor er du bare GO’… Det er skønt at synge en sang hvor alt bare fungerer! Du har fået alt med og endda – i ”familiens tone” det er imponerende. Vi takker og bukker og håber vi må benytte dig en anden gang.
Bedste hilsner Winnie Sørensen


Hej Mette.
Den er FABELAGTIG god! Jeg sidder her med tårerne trillende ned af kinderne af bar’ glæde, – kan dårligt læse resten af sangen.
Du rammer lige i plet! Det er dog utroligt så megen indlevelse og empati du formår at udtrykke i sangen – og så har du endda kun haft papirsnoter at gå ud fra…
TUSINDE TAK for al din tid og hjælp, Mette.
Vi har gemt dig i lageret af gode kontaktpersoner og vil helt klart bruge dig igen – og sende gode anbefalinger afsted til andre i nød 🙂 Ha’ det godt – og tak for hjælpen nok engang!
Mange varme hilsner Thomas og Gitte Würtz

Hej Mette.
Jeg vil lige give dig en tilbagemelding på den sang, som du skrev til mig, nu da festen blev vel overstået i lørdags. Den gik rent ind og blev rost til skyerne !! Du har virkelig formået at omsætte mine input til en fantastisk sang. Tak for det, og jeg ved ihvert tilfælde, hvor jeg skal henvende mig en anden gang.
Med venlig hilsen/Best regards Gitte Løvenholdt

Hej Mette.
Jeg er vildt imponeret, du er godt nok skrap il at rime. Hvis Per ikke blir’ glad for den, får han bank.. Du hører nærmere efter den 16.
\Ebbe S-Munch

Hej Mette
Jeg har fuldstændigt tabt tråden, den sang er bare lige i øjet, den er fuldstændig som den skal være, og Martin og jeg er meget meget begejstrede !! Fantastisk stykke arbejde !!! 1000 tak for hjælpen. Den er bare alle tiders Mette, jeg er så glad og meget lettet :0) Ha´ det nu godt.
Kærlig hilsen Stine, der for en gangs skyld er næsten mundlam :0)
Stine-Camilla, Rønne

Hej Mette
Jeg var meget spændt på at se sangen og kunne dårligt vente :o) Nu har jeg læst den, og er meget glad for den.
Du er rigtig go´. Den er både sød, sjov og kærlig. Du har ramt lige i plet. Hilsen Mariann Kreutzmann

Hej Mette.
Fødselsdagsfesten er nu overstået. Vi vil begge bare sige dig mange tak for sangen, som var med til at gøre festen vellykket. Både tekst og melodi var perfekt, og alle gæsterne sang med, de syntes det var en fantastisk god og rammende sang. Vi er ovenud tilfredse! Fortsat god sommer! Mange hilsener Karin og Finn. Værløse

Hej Mette,
Jeg ville bare sige tusinde tak for den sang du lavede til Davids 30 års fødselsdagsfest. Han blev virkelig overrasket og meget glad, alle i selskabet syntes det var en fantastisk sang og den passede bare perfekt til ham.
Tak fordi du hjalp mig med at gøre hans fest fuldendt.
Vh Henriette Boesgaard

Kære Mette
Nogen ka’ bare det der – tak for sangen, det er imponerende så meget du har fået ud af så lidt.
Med Venlig hilsen Dorrit Thode

Kære Mette. Jeg synes det ser utroligt flot ud. Vi skal i gang med at synge her i weekenden. Glæder mig. Tak.
Jan Fibæk

Hej.
Jeg takker mange gange for den gode sang du har lavet til Martin, den har lige præcist ramt det, som jeg ønskede at få frem. Jeg takker mange gange både for sangen og din hurtighed.
Mvh. Kurt Hansen, Bramming

Hej Mette
Jeg har læst sangen igennem og den er bare supergod, TAK.Det er altid rart at have en jublende fornemmelse i maven, og det har jeg efter jeg har læst denne sang. Mange tak for denne gang.
Mange hilsner Kirsten Orluff

Kære Mette,
tusind tak for indsatsen. Vi vil ikke tøve med at anbefale dig!
Mvh. Johs og Susanne

Kære Mette,
Tak for den tilsendte sang, det var jo som at opleve Mortens eskapader igen! Den er fin!!
Med venlig hilsen Marianne

Hej Mette,
Tusind tak! Du er fantastisk! Den er rigtig rigtig go’….du har fået det hele med…lige i øjet.
Venlig hilsen Hanne Stage.


Hold kæft, hvor er det en god sang!
Carsten Vium Jørgensen


Hej Mette! Den er fuldstændig fantastisk. Du kan om muligt få alt til at rime på den ene eller anden måde. Den er SÅ godt løst!
Tusind tak.
Pia Andersen, 2015


Hej Mette
Et sidste pip herfra. Nu har jeg sunget sangen mange gange og jeg skiftevis tuder og griner. Du har ramt SÅ godt, at man skulle tro at du kendte ham. Endnu engang TAK! Kærlig hilsen Jytte Halvorsen


Hej Mette.
Jeg vil blot lige sige, at de sange, som du skrev til min søster og svoger til deres bryllup i lørdags fra mine forældre og mig selv, var en stor succes.
De var rigtig gode, nemme at synge og fremkaldte en masse latter og gode minder.
Så tak for to supergode sange!!
Mvh Rikke Hansen, Roskilde


Hej Mette T.
Tusind, tusind tak.
Jeg har læst og sunget sangen.
Du er en engel.
Den er perfekt.
Det er et mesterværk.
Den er bare så utrolig god.
Jeg er helt målløs.
Her sidder jeg og tuder, jeg er bare så glad for denne sang. Jeg kan ikke rose dig nok, jeg er vild med sangen. Efter konfirmationen, sender jeg et billede af Tasia og fortæller, hvordan hun tog imod denne sang.
Mange hilsner Mette Nielsen, Nykøbing Sjælland.


Så er konfirmationen overstået.
Den sang du skrev for mig, gjorde stor lykke. Der var fem sange, men din var den bedste. Den var så nem at synge, og alt passede. Tasia blev meget, meget glad for den. (Og jeg fik vand i øjnene) Den var bare så utrolig god. Vi har sunget den flere gange efter konfirmationen, og skal nok synge den engang imellem. Vi havde en fantastisk dag. Alt klappede. Alle gæster har rost festen i høje skyer, så det var skønt. Men jeg vil endnu engang takke dig for den fine sang. Tusind tak for al din hjælp,og venlighed, det har været en fornøjelse.
Med venlig hilsen Mette Nielsen, Nykøbing Sjælland.


Hej Mette
Mange tak for sangen. Jeg må sige at den er perfekt i forhold til det oplæg(stikord) jeg gav dig.
Alt passer: Sproget, melodien, versefødderne og “ånden” i sangen.
Det kunne ikke have været gjort bedre.
Med venlig hilsen Valdemar Jensen, Filosofgangen, Odense

Hej Mette!
Tusind tak for sangen – jeg har lige læst den, og jeg synes bare, at den er super go’! Jeg er sikker på, at den nok skal gøre lykke – jeg blev da næsten helt rørt. Synes det er utroligt, at du kan ramme en person, du ikke kender, så godt!
Jeg sidder her og glæder mig til min mors reaktion, for hun forventer slet ikke en sang fra os 🙂
Tusind tak 🙂 Kærlig hilsen Inette Vintersfjord.

Hej Mette!
Tak for sangen. Den “sidder bare lige i skabet” – som altid :O) Synes at du har fået rigtig mange fine ting med. Nogle gang kan jeg blive helt rystet over så godt du rammer…. man skulle tro, at du kender dem personligt. Glæder mig til at synge den sammen med de andre til festen. Skal nok lige skrive om det er gået fint.
Mange varme hilsner Karina Ystrøm

Hej Mette.
Super super. Vi lå flade af grin, da vi sang den. Du har bare fået alle de sjove episoder med. Mange mange tak.
Kærligst Dorte Lund.

Hej Mette.
Du er simpelthen en engel, den er suveræn. Jeg skal sørge for at anbefale dig hos alle jeg kender. Jeg kommer igen senere på året, der fylder min mor 70. Jeg synes at du skal være stolt af dig selv, effektiv og hurtig, jeg har selv grublet over det i dage, godt jeg fandt dig. Jeg er ihvertfald meget glad. TUSIND TAK for din indsats.
Gitte Gerion, København

hej igen.
Jeg har nu haft lejlighed til at kikke nærmere på sangen. Jeg er målløs. Du er jo bare genial og dygtig. Tusind mange gange tak. Det er helt perfekt.
Mange hilsner Bettina, Solrød Strand

Kære Mette.
Vildt!! Den er bare så supergod. Hold da op hvor er vi glade for den. Du har bare fanget de forskellige situationer lige på kornet, og fået vendt versene så flot at det lige rammer. Og selve versene er lette at synge, meget mundrette og ingen søgte rim eller forkortelser. Og hvor har du fået “brugt” melodien flot, hvor bla versene er bygget godt op med muntre og søde afslutninger. Tusind tak for hjælpen, Mette. Og tak fordi vi blev prioriteret op, vi var simpelthen så spændte. Ingen tvivl om at vi vil anbefale dine evner til andre, som skulle få brug for en god sang. Hav det rigtigt godt, og endnu engang tusind tak for en dejlig sang.
Luna, København

Hej Mette.
Min søster, datter og jeg har sunget sangen igennem og synes den er kanon god, den rammer plet, lige så vi fik gåsehud.
Med venlig hilsen Helle.

Hej Mette.
Tak for en fantastisk dejlig sang. Du har ramt lige på kornet. Gemmer din adresse til en anden god gang.
Kærligst Jette

Hej Mette.
Nej, hvor er den god den sang du har skrevet til os, da jeg læste den, fik jeg helt tårer i øjnene og samtidig kunne jeg ikke lade være med at grine. Den er så godt skrevet, og jeg er superglad for, at du kunne lave den på den ønskede melodi. Jeg har absolut i sinde at bruge dig igen en anden gang. Igen 1000 tak for sangen. Den er bare super. God påske.
Venlig Hilsen Vivi Hansen.

Hej Mette!!
Min søster og jeg gerne sige dig tusind tak for en super god sang til vores mor – den har ramt helt plet! Vi kan næsten ikke vente til festen d. 2 september, hvor vi skal synge den.
Endnu en gang har du leveret en fantastisk god sang – og super hurtigt! Mvh Tina og Rikke

Hej Mette.
Tak for sangen til Henriks konfirmation. Vi synes du har gjort et godt job, med en frisk sang, og en god melodi.
Venlig hilsen Finn Jacobsen

Hej Mette
Tak for den kanongode sang, vi er rigtige glade for den, den udtrykker lige det vi ønskede og har brug for at fremhæve, vi var lidt bekymrede fordi vi ikke havde så meget på vores kommende svigerdatter, men du har formået at få det frem, vi har skrevet på en rigtig god måde. Der er intet der skal være anderledes, rigtig mange gange tak. Rigtig god weekend.
Med venlig hilsen Rie Dick, Helsingør

Kære Mette….
1000 tak for en herlig sang, du har bare fået alle de vigtige ting med!! Vi glæder os vildt meget til at synge den…
Kærlig Hilsen Thomas og Henriete Brund 🙂

Hejsa.
Sangen vakte meget begejstring.
Venlig hilsen Benedikte, Humlebæk


Hej Mette…
Tusind tak for en smaddergo’ og sjov sang! Vil tænke på dig, når jeg en anden gang skal have lavet en sang! Skal nok maile til dig, når vi har sunget den til festen…
Knusser Dorte L. Møller


Hej Mette.
Tak skal du have. Tusind tak for din hurtige hjælp, jeg synes sangen blev god og havde slet ikke forventet så mange vers. Men det passer mig fint, så kan jeg runde sangen af med en kort tale.
Mange hilsner Nini


Hej Mette
1000 tak for sangen – den er HAMRENDE GOD!!! Jeg synes du har ramt så perfekt, og jeg sidder nærmest og “hyler”, over en person jeg slet ikke kender eller som ikke kender min far kan skrive en så personlig sang. Mange mange tak – jeg vil helt sikkert anbefale dig til andre og bruge dig igen (min mand bliver 40 næste sommer) og jeg har også en konfirmation i udsigt derefter.
Tak endnu engang.
Birgitte Østerbakke


Hej Mette.
Du skrev en sang til mine forældres sølvbryllup her den 6. maj. Jeg ville bare lige fortælle at alle syntes den var rigtig god og mine forældre blev meget glade. Så dig vil jeg gerne bruge igen og anbefale til andre. Med venlig hilsen Maria

Hejsa Mette.
Sangen var bare i tip top – og du har virkelig formået at få det hele med – den skal nok gøre lykke! Håber du vil hjælpe os en anden gang! 😉
Mange hilsner Heidi Hansen